POPSTER PIVOVARA d.o.o
Previous page

POPSTER PIVOVARA d.o.o

Popster pivovara d.o.o osnovana je 2017. godine, nakon višegodišnjeg iskustva u homebrewingu i tako postala prva neovisna craft pivovara u Slavonskom Brodu.
pon, 1. lip 2020. 21:57 POPSTER PIVOVARA d.o.o. je napisao:
Pozdrav gđo. Majo!

Evo kako sam obećala danas telefonski, šaljem Vam kratak opis naše pivovare i dvije slike:

Popster pivovara d.o.o. osnovana je 2017.godine nakon višegodišnjeg iskustva u homebrewingu i tako postala prva neovisna craft pivovara u Slavonskom Brodu.
Sve je počelo prijavom na forum pivarstvo.info gdje je naš brewmaster Dražen uzeo nadimak Pop – eto i otkud je nastalo ime Popster

Kroz godine, stekao je veliko iskustvo, upoznao tehnologiju proizvodnje i na kraju sami proces izrade piva. Kako u Sl. Brodu, tako i u Hrvatskoj sudjelovao je na raznim pivskim manifestacijama gdje je kuhao i prezentirao svoj uradak.

Trenutno u ponudi imamo dvije vrste piva:

· BADASS MINISTRANT je svijetlo pivo stila Blond Ale s pet vrsta hmelja, nepasterizirano i nefiltrirano, napravljeno od kvalitetnog ječmenog slada, lagano i osvježavajuće pivo punog okusa.

· POPSTER STOUT je crno pivo s osam vrsta sladova i dvije vrste hmelja, nepasterizirano i nefiltrirano, punog okusa i gustog tijela, obiluje aromama prženog slada, čokolade i kave.

· Oba piva su u ponudi u bocama od 0,50 litre s cijenom od 12,00 kuna (uključen PDV i povratna naknada)

Nadamo se da ćemo svojim znanjem i iskustvom, te prije svega velikom željom za napretkom i aktivnim zalaganjem i dalje sudjelovati i uspješno doprinositi zajednici da zajedno u ovaj kraj koji je poznat po vinu i rakiji uvedemo još jedan proizvod na velika vrata – PIVO. Za više informacija o nama, posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/PopsterPivo/

Tome Bakača 104, Slavonski Brod

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.
X