Poklon paket od kupine veliki-liker od kupine 0,375l, rakija i vino-OPG Radić

Trgovina

Poklon paket od kupine veliki-liker od kupine 0,375l, rakija i vino-OPG Radić

25,00  (188,36 kn)

Poklon paket od kupine- liker od kupine, rakija i vino

Voćni liker od Kupine koji radimo maceracijom kupine u rakiji od kupine gdje dobivamo prirodno sljubljivanje boje i okusa te ga čini unikatno prepoznatljivim proizvodom iz naše ponude. Voćna nota iz rakije obogaćena zrelim plodovima Kupine koji dobiva punoću boje mirisa i okusa ohlađen je vrhunski aperitiv koji se sljubljuje sa crnom čokoladom a svi ga obožavaju u dobrom društvu te ga to čini idealnim poklonom za sve prigode.

 

 

Dostupno:19 na zalihi

25,00  (188,36 kn)

Dostupno:19 na zalihi

Add to cart
Proizvođač:
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Bobičasta priča

Priča o našem OPG-u počela je 2008. godine kada smo zasadili prve kupine. Danas uzgajamo i jagode, maline, sibirsku borovnicu te aroniju.

Svi nasadi nalaze se na lokaciji zvanoj Bardan, nedaleko od naše obiteljske kuće u Vrbovi. Riječ je o blago nagnutoj površini prema jugu, idealnoj za uzgoj jer su voćke cijeli dan obasjane suncem. Uz gnojidbu prirodnim stajnjakom i primjenom integrirane zaštite dobivamo izvrsne plodove s prirodnim skladom okusa i mirisa.

Prije dvije godine u uzgoju smo počeli provoditi mikorizu, simbiozu korijena i micelija mikoriznih gljiva koja pojačava prehranu bilja, a rezultati su više nego vidljivi. Bujnost nasada je veća, plodovi su krupniji, a biljke zdravije.

Pakiranje

Kupinovo vino, liker od kupine, rakija od kupine, Kupinovo vino, sirup od kupine, kupinova rakija, Liker od kupine, kupinovo vino, sirup od kupine

Recenzija kupaca
0
0 recenzija
5 zvijezda
0%
4 zvijezda
0%
3 zvijezda
0%
2 zvijezda
0%
1 zvijezda
0%
Recenzije

Trenutačno nema recenzija za ovaj proizvod.

Napišite recenziju o ovom proizvodu

Prvi ocjenite ovaj proizvod “Poklon paket od kupine veliki-liker od kupine 0,375l, rakija i vino-OPG Radić”

X