Kupinovo vino 0.75 l

Trgovina

Kupinovo vino 0.75 l

14,00  (105,48 kn)

Kupinovo vino

Voćno vino Kupinovo vinose odlikuje Rubin crvenom bojom a sa višim ostatcima šećera je na rubu desertnoga ugodno slatkog okusa bogatog željezom i ostalim spektrom vitamina i minerala zbog čega ga obožavaju žene, jer se koristi kod anemije i pada imuniteta. Svojom energijom jednostavno diže i otvara te potiče rad cijelog organizma, preporuča se 0,5-1 dcl dnevno za jačanje organizma a odlično ide i u dobrom društvu kao aperitiv prije jela jer ohlađeno otvara i apetit. Odlično se sljubljuje uz razna jela od mesa divljaci i stejkove, ohlađeno 14-16 c sljubljuje se i sa čokoladnim kolačima

 

Dostupno:27 na zalihi

14,00  (105,48 kn)

Dostupno:27 na zalihi

Add to cart
Proizvođač:
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Bobičasta priča

Priča o našem OPG-u počela je 2008. godine kada smo zasadili prve kupine. Danas uzgajamo i jagode, maline, sibirsku borovnicu te aroniju.

Svi nasadi nalaze se na lokaciji zvanoj Bardan, nedaleko od naše obiteljske kuće u Vrbovi. Riječ je o blago nagnutoj površini prema jugu, idealnoj za uzgoj jer su voćke cijeli dan obasjane suncem. Uz gnojidbu prirodnim stajnjakom i primjenom integrirane zaštite dobivamo izvrsne plodove s prirodnim skladom okusa i mirisa.

Prije dvije godine u uzgoju smo počeli provoditi mikorizu, simbiozu korijena i micelija mikoriznih gljiva koja pojačava prehranu bilja, a rezultati su više nego vidljivi. Bujnost nasada je veća, plodovi su krupniji, a biljke zdravije.

Recenzija kupaca
0
0 recenzija
5 zvijezda
0%
4 zvijezda
0%
3 zvijezda
0%
2 zvijezda
0%
1 zvijezda
0%
Recenzije

Trenutačno nema recenzija za ovaj proizvod.

Napišite recenziju o ovom proizvodu

Prvi ocjenite ovaj proizvod “Kupinovo vino 0.75 l”

X