Aronija vino 0.75 l

Trgovina

Aronija vino 0.75 l

16,00  (120,55 kn)

Vino od aronije

Voćno vino Aronija vino uistinu je posebno osebujne arome, okusa trpkosti (tanina) antioksidans koji naprosto čiste naš organizam od slobodnih radikala i tako nam pomaže u borbi protiv vanjskih utjecaja i stresa, izrazito tamne boje a kad se dekantira u čaši nazire se boja lavande. Izrazito energetsko vino koje smo dinamizirali te nas povezuje sa zemljom i otvara prema kosmosu smiruje i oslobađa stresa, ohlađeno na 15-17 c sljubljuje se sa tjesteninom punjenom punomasnim kravljim sirom i desert naravno tiramisu gdje vino od Aronije savršeno paše a isprobano u Francuskoj u restoranu la Bastide de Pierres u Godresu.

 

Dostupno:27 na zalihi

16,00  (120,55 kn)

Dostupno:27 na zalihi

Add to cart
Proizvođač:
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Bobičasta priča

Priča o našem OPG-u počela je 2008. godine kada smo zasadili prve kupine. Danas uzgajamo i jagode, maline, sibirsku borovnicu te aroniju.

Svi nasadi nalaze se na lokaciji zvanoj Bardan, nedaleko od naše obiteljske kuće u Vrbovi. Riječ je o blago nagnutoj površini prema jugu, idealnoj za uzgoj jer su voćke cijeli dan obasjane suncem. Uz gnojidbu prirodnim stajnjakom i primjenom integrirane zaštite dobivamo izvrsne plodove s prirodnim skladom okusa i mirisa.

Prije dvije godine u uzgoju smo počeli provoditi mikorizu, simbiozu korijena i micelija mikoriznih gljiva koja pojačava prehranu bilja, a rezultati su više nego vidljivi. Bujnost nasada je veća, plodovi su krupniji, a biljke zdravije.

Recenzija kupaca
0
0 recenzija
5 zvijezda
0%
4 zvijezda
0%
3 zvijezda
0%
2 zvijezda
0%
1 zvijezda
0%
Recenzije

Trenutačno nema recenzija za ovaj proizvod.

Napišite recenziju o ovom proizvodu

Prvi ocjenite ovaj proizvod “Aronija vino 0.75 l”

X