Dobrodošli na platformu

Lokalno2Go

Projekt sufinancira Brodsko-posavska županija

“lokalno2go” – platforma kojem je cilj proizvođačima i prerađivačima pružiti uslugu marketinga i logistike/dostave proizvoda krajnjem kupcu na “kućni prag”, a kupcima omogućiti skupne narudžbe različitih proizvoda od više proizvođača.

Iza projekta stoji Udruga Ravnica te Brodsko-posavska županija koja je prepoznala vrijednost i potencijal te podupire cijelu realizaciju.

S polja na Vaša vrata!
Lokalno2go hr04

Dostava s naših zlatnih Slavonskih polja na Vaša vrata! Platforma je nastala kao velika potreba s ciljem dostavom lokalne hrane lokalnim kupcima kako bi se promovirali i podržali lokalni proizvođači i prerađivači podržao njihov opstanak, a kupcu osigurala kvalitetna, sigurna i svježa lokalna hrana.

Jutros ubrano, poslijepodne na Vašem stolu

Spasi selo, spasi običaje

Djeluj savjesno, kupuj lokalno!

Kada kupujemo lokalno, mi pokrećemo cijelu lokalnu zajednicu

Kupnjom lokalnih namirnica prvenstveno kupujete kvalitetne, domaće, većinom organske proizvode. Proizvodi koji nisu svoje najbolje dane proveli na brodovima i kamionima ili u skladištima. Nego Vam svojom svježinom, mirisom i okusom razveseljavaju nepce i osjetila. Svježije će te jesti samo ako zagnjurite glavu u zemlju, popnete se na voćku ili živite u štali s kravama i ovcama.

Svaki proizvod kupljen od lokalnog proizvođača, izmamit će Vam osmijeh na lice, jer s time svjesno doprinosite nastojanju da postanemo samoodrživa, zdrava i otporna zajednica. Uz to sve podržavamo raznolikost lokalne i kulturne posebnosti. Kao mali kotačić u ovom trenutku našeg postojanja, pruža nam se mogućnost da budemo tvorci jednog boljeg, ekološki osviještenog društva, kao temelj boljoj, etičnijoj i sigurnijoj budućnosti za našu djecu.

45 OPG proizvođača

Lokalno2go - dostava svježe i lokalne hrane