Dostava svježe i lokalne hrane
Lokalno2go - dostava svježe i lokalne hrane

Dragi posjetitelji, kupci i proizvođači,

zahvaljujemo što ste u proteklom razdoblju svojom kupnjom podržali projekt online tržnice kroz platformu lokalno2go.  Kupnjom ste podržali lokalne proizvođače, a vjerujemo i sebi olakšali svakodnevnicu.  Također zahvaljujemo što ste se javljali, reagirali, davali svoja mišljenja, kritike i sugestije te smo nastojali na sve reagirati.

Želimo vas podsjetiti da se projekt online tržnice nastavlja i dalje uz minimalne promjene uvjeta kupnje.

Donacija za dostave možete birati između iznosa od 15,00 kn ili 20,00 kn (kupcu na izbor) čime ćete imati mogućnost dostavu dobiti petkom popodne od 16:00 – 20:00h, te subotom od 8:00 -12:00 h (također kupcu na izbor).

Minimalni iznos narudžbe za dostavu je 85 kn.

Narudžbe se mogu obaviti svaki tjedan do četvrtka u 15h.

Također svoje djelovanje od listopada proširujemo sa mogućnošću dostave na istok županije (područja Općine Gornja Vrba, Klakar, Bukovlje, Garčin, Oprisavci, Donji Andrijevci, Sikirevci Velika Kopanica, Vrpolje, Gundinci, Slavonski Šamac)

U sljedećoj razvojnoj fazi planiramo pokriti zapad županije i nova mjesta dostave

Ostanite nam zdravo i hranite se lokalno  !!!

Tim lokalno2go!

Lokalno2go-baner
Dostava svježe i lokalne hrane 3

“lokalno2go” – platforma kojem je cilj proizvođačima i prerađivačima pružiti uslugu marketinga i logistike/dostave proizvoda krajnjem kupcu na “kućni prag”, a kupcima omogućiti skupne narudžbe različitih proizvoda od više proizvođača.

Iza projekta stoji Udruga Ravnica te Brodsko-posavske županije koja je prepoznala vrijednost i potencijal te podupire cijelu realizaciju.

Svaki proizvod kupljen od lokalnog proizvođača, izmamit će Vam osmijeh na lice, jer s time svjesno doprinosite nastojanju da postanemo samoodrživa, zdrava i otporna zajednica. Uz to sve podržavamo raznolikost lokalne i kulturne posebnosti.

Kao mali kotačić u ovom trenutku našeg postojanja, pruža nam se mogućnost da budemo tvorci jednog boljeg, ekološki osviještenog društva, kao temelj boljoj, etičnijoj i sigurnijoj budućnosti za našu djecu.

Tags:
X